Selecteer een pagina

Wij begrijpen dat je vooraf  vragen kan hebben,
we hebben de meest gestelde vragen hier geplaatst.

Hoe wordt mijn label gemaakt?

Om voor jou de hoogst haalbare kwaliteit te leveren hebben wij hiervoor een ontwerper die hier zorg voor draagt.

Vooraf vragen wij jou om een vragenijst in te vullen waarin jouw wensen duidelijker worden, je mag zelfs voorbeelden meesturen. Hieruit maken wij de eerste opzet en gaan herhalend met jouw feedback aan de slag. 

Jouw label wordt pas naar de drukker verzonden als jij hiervoor akkoord geeft, dit betekend dat jouw label volledig naar jouw wensen gemaakt wordt. 

Moet ik groot inkopen?

Nee, wij leveren aan zowel startende ondernemers als grote ondernemers. Onze minimale afname is onder de 10 stuks waardoor het voor iedereen interessant en rendabel is.

Is korting mogelijk?

Wij groeien graag met je mee, als je groot inkoopt(30 stuks per product of meer) dan krijg jij korting op dat product. 

Waar bestaan de startkosten uit?

De startkosten bestaan uit:

Volledig ontwerp van jouw label

Drukkosten & 100 labels

Als deze 100 labels op zijn worden deze opnieuw gedrukt, je betaald dan enkel de drukkosten(varieert per product, grote van de label).

Hoe lang duurt het voordat ik mijn bestelling ontvang?

Jouw eerste bestelling wordt na akkoord label binnen 7 dagen verzonden naar jou. Je ontvangt een Track & Trace code zodat je kunt bekijken waar jouw bestelling blijft.

Na jouw 1e bestelling hebben wij jouw labels op voorraad, deze bestellingen worden binnen 2 werkdagen verzonden.

Kan ik de producten zonder label bestellen?

Wil je liever zelf het label ontwerp doen en de labels zelf laten drukken? dit kan, je besteld de producten dan op de normale manier. Je betaald dan geen startkosten.

Alsnog vragen? type je vraag hieronder.

13 + 4 =

Wat zeggen anderen

Maarten Nieuwenstein, HIT Personal Training

Maarten Nieuwenstein, HIT Personal Training

De eiwitten van MijnSupplementen Label werken perfect ter ondersteuning van de krachttrainingen die wij uitvoeren. Het hoge eiwitgehalte is top en een stuk efficiënter dan de slechte producten die vaak online te koop zijn. HIT Personal Training raadt een ieder het product van MijnSupplementen...

Lees meer
Jos Kerdij – JK-Sups

Jos Kerdij – JK-Sups

Ik ben zeer tevreden over de producten, service en kwaliteit van Mijnsupplementenlabel.nl - ze hanteren een goede prijs voor hoge kwaliteit producten. De service/contact die ik had met Rowin was snel, correct en duidelijk, hierdoor konden we samen snel schakelen en snel tot een samenwerking komen....

Lees meer