Ashwagandha 180gram

Prijs op aanvraag

Beschrijving

180 gram per verpakking

Verpakt in kraft sta zakken met venster
Minimale order: 3 stuks

Geadviseerd dagelijks gebruik
Neem als aanvulling op je dagelijkse voeding tussen de 500mg en 6 gram per dag als dit je geadviseerd wordt, bij meer stress mag de inname hoger zijn, nooit hoger dan 6 gram per dag.
Het is geen maaltijd vervangend product maar een toevoeging op een gezond voedingspatroon.

Wilt u een sprong maken in de bloeiende wereld van natuurlijke supplementen? Dan hebben wij het perfecte product voor u: Ashwagandha! Dit krachtige kruid heeft de aandacht van consumenten wereldwijd getrokken vanwege zijn talloze gezondheidsvoordelen en is nu uw kans om een succesvol merk op te bouwen.

Ontdek de geschiedenis van Ashwagandha

Ashwagandha, ook bekend als “Indian ginseng” of “Winter Cherry”, heeft een rijke en fascinerende geschiedenis die teruggaat tot meer dan 3000 jaar. Het is een belangrijk kruid binnen de Ayurvedische geneeskunde, een oude Indiase holistische geneeswijze die zich richt op het bereiken van evenwicht en welzijn. Al eeuwenlang wordt Ashwagandha gebruikt vanwege zijn therapeutische eigenschappen en adaptogene krachten.

Dit bijzondere kruid staat bekend om zijn vermogen om het lichaam te helpen aanpassen aan stressvolle situaties en om de algehele gezondheid en vitaliteit te bevorderen. Het wordt beschouwd als een tonicum voor het zenuwstelsel, een verjongend middel en een natuurlijk hulpmiddel om de fysieke en mentale prestaties te verbeteren.

Waarom zou u kiezen voor een Ashwagandha-merk?

1. Groeiende vraag: Consumenten worden zich steeds meer bewust van de voordelen van natuurlijke supplementen en zoeken naar veilige en effectieve manieren om hun welzijn te verbeteren. Ashwagandha staat hoog op de lijst van populaire supplementen en de vraag blijft groeien.

2. Wetenschappelijke ondersteuning: Er is een groeiend aantal klinische studies dat de gezondheidsvoordelen van Ashwagandha ondersteunt. Dit biedt u een solide basis om uw merk te positioneren en uw klanten te overtuigen van de effectiviteit van uw producten.

3. Veelzijdigheid: Ashwagandha kan in verschillende vormen worden verkocht, waaronder capsules, poeders en tincturen. Dit biedt u de flexibiliteit om uw productlijn aan te passen aan de behoeften en voorkeuren van uw doelgroep.

4. Win-win situatie: Niet alleen kunt u een winstgevend bedrijf opbouwen, maar u kunt ook een positieve impact hebben op het welzijn van uw klanten. Met Ashwagandha kunt u bijdragen aan het verbeteren van de levenskwaliteit van mensen.

Neem vandaag nog de sprong!

Wacht niet langer en zet de eerste stap naar het opbouwen van uw eigen merk in Ashwagandha.

Wij bieden 100% biologische Ashwagandha aan in de puurste vorm, verpakt in luxe staande kraft zakken per 180 gram.

Extra informatie

Gewicht 0,22 kg

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Ashwagandha 180gram” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *